Ligjëruesit e Kurseve të Avancuara


Instituti ATOMI angazhon profesorët universitarë dhe profesionistët më të mirë të fushave për ofrimin e Kurseve të Avancuara për atomistët në kuadër të Shkollës+ dhe të Shkollës Verore. Detajet rreth këtyre kurseve dhe ligjëruesve të angazhuar deri më tani janë të paraqitura në vijim.


Kursi/Fusha

Ligjëruesi/Profesori

Matematikë

(dhe fushat e saj të specializuara)

Muhib Lohaj, PhD – Profesor në Departamentin e Matematikës në Fakultetin e Shkencave Matematike-Natyrore të Universitetit të Prishtinës

Armend Shabani, PhD – Profesor në Departamentin e Matematikës në Fakultetin e Shkencave Matematike-Natyrore të Universitetit të Prishtinës

Valmir Krasniqi – Student i matematikës në Universitetin e Prishtinës – i dëshmuar me rezultate të jashtëzakonshme, me dhjetëra publikime të botuara në revista shkencore ndërkombëtare në fushën e matematikës

Fizikë

(dhe fushat e saj të specializuara)

Rasim Bejtullahu, PhD – Profesor në Departamentin e Fizikës në Fakultetin e Shkencave Matematike-Natyrore të Universitetit të Prishtinës

Skënder Ahmetaj, PhD – Profesor në Departamentin e Matematikës në Fakultetin e Shkencave Matematike-Natyrore të Universitetit të Prishtinës

Burim Kamishi, PhD – Profesor në Departamentin e Matematikës në Fakultetin e Shkencave Matematiko-Natyrore të Universitetit të Prishtinës

Kimi

(dhe fushat e saj të specializuara)

Fetah Podvorica, PhD – Profesor në Departamentin e Kimisë në Fakultetin e Shkencave Matematike-Natyrore të Universitetit të Prishtinës dhe në Universitetin VII të Parisit në Francë

Musaj Paçarizi, PhD – Profesor në Departamentin e Kimisë në Fakultetin e Shkencave Matematike-Natyrore të Universitetit të Prishtinës

Avni Berisha, PhD – Profesor në Departamentin e Kimisë në Fakultetin e Shkencave Matematike-Natyrore të Universitetit të Prishtinës

Biologji

(dhe fushat e saj të specializuara)

Isa Elezaj, PhD – Profesor në Departamentin e Biologjisë në Fakultetin e Shkencave Matematike-Natyrore të Universitetit të Prishtinës

Gjenetikë

Avdulla Alija, PhD – Profesor në Departamentin e Biologjisë në Fakultetin e Shkencave Matematike-Natyrore të Universitetit të Prishtinës

Astronomi

Rasim Bejtullahu, PhD – Profesor në Departamentin e Fizikës në Fakultetin e Shkencave Matematike-Natyrore të Universitetit të Prishtinës

Informatikë & TIK

Blerim Rexha, PhD – Profesor në Fakultetin e Inxhinierisë Elektrike dhe Kompjuterike të Universitetit të Prishtinës

Agni Dika, PhD – Profesor në Fakultetin e Inxhinierisë Elektrike dhe Kompjuterike të Universitetit të Prishtinës

Robotikë dhe Teknologji e Avancuar

Edmond Hajrizi, PhD – Profesor i Mekatronikës në UBT dhe President i Kolegjit UBT

Android Programim

Arbnor Halili, MSc – Profesor Asistent në Fakultetin e Inxhinierisë Elektrike dhe Kompjuterike të Universitetit të Prishtinës

Web Programim

Nik Raja & Riad Asllani – Atomistë – studentë të vitit të tretë në Fakultetin e Inxhinierisë Elektrike dhe Kompjuterike të Universitetit të Prishtinës

3D Dizajn dhe Printim

Rron Cena – Ndër personat e parë në Kosovë që merret me 3D Dizajn dhe Printim, prodhues i 3D Printerave dhe fitues i Çmimit “ICT Innovation of the Year” i Albanian ICT Awards 2016

Dizajn Grafik

Milot Gusija, MA – Profesor Asistent në Kolegjin Riinvest

Arkitekturë

(dhe fushat e saj të specializuara)

Xhelal Llonçari, PhD – Profesor në Departamentin e Arkitekturës në Fakultetin e Ndërtimtarisë dhe Arkitekturës të Universitetit të Prishtinës

Eliza Hoxha, PhD kandidate – Profesoreshë në Departamentin e Arkitekturës në Fakultetin e Ndërtimtarisë dhe Arkitekturës të Universitetit të Prishtinës

Bujar Nrecaj – Arkitekt i suksesshëm me studiot e tij në Zvicër dhe në Kosovë

Filozofi

(dhe fushat e saj të specializuara)

Astrit Salihu, PhD – Profesor në Departamentin e Filozofisë në Fakultetin Filozofik të Universitetit të Prishtinës

Hasnije Ilazi, PhD – Profesoreshë në Departamentin e Filozofisë në Fakultetin Filozofik të Universitetit të Prishtinës

Logjikë

Lekë Nikollbibaj, MA – Ligjërues në Departamentin e Filozofisë në Fakultetin Filozofik të Universitetit të Prishtinës

Shkenca Politike

Hajrulla Çeku, MA – Politolog dhe aktivist i shoqërisë civile

Psikologji

Nait Vrenezi – Psikolog dhe Profesor në Departamentin e Psikologjisë në Fakultetin Filozofik të Universitetit të Prishtinës

Jusuf Thaçi – Psikolog dhe Hulumtues, Drejtor Ekzekutiv i Institutit ATOMI dhe Menaxher i Projektit ATOMI

Florim Gallopeni, PhD Kandidat – Psikolog dhe Ligjërues në Kolegjin QEAP-Heimerer

Hulumtim me Statistikë

Jusuf Thaçi – Psikolog dhe Hulumtues, Drejtor Ekzekutiv i Institutit ATOMI dhe Menaxher i Projektit ATOMI

Nait Vrenezi – Psikolog dhe Profesor në Departamentin e Psikologjisë në Fakultetin Filozofik të Universitetit të Prishtinës

Florim Gallopeni, PhD Kandidat – Psikolog dhe Ligjërues në Kolegjin QEAP-Heimerer

Etnologji

Nita Luci, PhD – Profesoreshë në Departamentin e Etnologjisë në Fakultetin Filozofik të Universitetit të Prishtinës dhe në Universitetin Amerikan në Kosovë

Arti Modern dhe Shoqëria

Mehmet Behluli, PhD – Profesor në Akademinë e Arteve të Universitetit të Prishtinës

Albert Heta – Artist i pavarur i shquar për punën dhe veprat e tij artistike

Arti Publik

Mehmet Behluli, PhD – Profesor në Akademinë e Arteve të Universitetit të Prishtinës

Fotografi

Yllka Fetahaj, MA – Fotografe Profesionale dhe Drejtoreshë Kreative për Kosovë e rrjetit social Solaborate

Burime Njerëzore

Burim Brahimi – Specialist i Lartë për Burime Njerëzore në Raiffeisen Bank Kosova

Vallëzim

Sadik Krasniqi, PhD – Profesor i Vallëzimit në Fakultetin e Sporteve në Universitetin e Prishtinës

Not

Sadik Krasniqi, PhD – Profesor i Notit në Fakultetin e Sporteve në Universitetin e Prishtinës

Debati Karl Poper

Ardi Shatri – Trajner i formatit të debatit Karl Poper në Debate Center Kosovo

Erblin Hoxha – Trajner i formatit të debatit Karl Poper në Debate Center Kosovo

Dren Shabani – Atomist – Trajner i formatit të debatit Karl Poper në Debate Center Kosovo

Njomza Tmava – Atomiste – fituese disavjeçare e Çmimit Debatuesi më i Mirë në Kosovë në formatin e debatit Karl Poper

TOEFL/Anglishte e Avancuar

Marigona Morina – TLP Graduate – Qendra Amerikane për Këshillim (AAC)

Origami

Kreshnik Ukmata – Atomist – Specialist për Origami

Komunikimi Masiv dhe të Folurit Publik

(Shkathtësi për Jetën)

Edona Zogu – Psikologe dhe Eksperte për Marrëdhënie me Publikun, Zyrtare për Komunikim dhe Marrëdhënie me Publikun në Institutin ATOMI (personel te ATOMI)

Përshtatja e adoleshentëve me rrethin

social e familjar

(Shkathtësi për Jetën)

Florim Gallopeni, PhD Kandidat – Psikolog dhe Ligjërues në Kolegjin QEAP-Heimerer (personel te ATOMI)

Rruga drejt suksesit

në jetë

(Shkathtësi për Jetën)

Jusuf Thaçi – Psikolog dhe Hulumtues, Drejtor Ekzekutiv i Institutit ATOMI dhe Menaxher i Projektit ATOMI (personel te ATOMI)

Vet-koncepti dhe vetëbesimi

(Shkathtësi për Jetën)

Nait Vrenezi – Psikolog dhe Profesor në Departamentin e Psikologjisë në Fakultetin Filozofik të Universitetit të Prishtinës (personel te ATOMI)